Hej Rommelkonten!

Wie is toch die Rommelpiet?

Op bijna alle scholen in Nederland komt, na het schoen zetten, ’s nachts een Piet op bezoek. De verbazing en verontwaardiging is vaak groot, want wat heeft deze Piet er een rommel van gemaakt!. Overal ligt speelgoed en tafels en stoelen liggen kriskras door de klas. Als alles is opgeruimd door de kinderen, kan men gelukkig weer aan de slag. Maar wie heeft dit gedaan? Is het Rommelpiet?

Rommelpiet is de Piet de eigenlijk elke school wel met een bezoekje vereert tijdens de Sinterklaastijd. Als hij de school in geslopen is, fluit hij de leukste Sinterklaas-wijsjes en zingt hij de vrolijkste liedjes. Dat klinkt natuurlijk heel gezellig, maar hij maakt van elk klaslokaal wel een enorme rommel. Rommelpiet is een stoere, maar vooral rommelige Piet.

Rommelpiet is dus vooral erg goed in het maken van rommel. Hij wil graag alles goed doen voor Sinterklaas, maar het loopt eigenlijk altijd weer uit op een rommeltje. Ondanks zijn ietwat chaotische aard is Rommelpiet altijd vrolijk en zingt hij de leukste Sinterklaas-liedjes tijdens zijn werk. Daarom vindt hij het ook zo leuk om op te treden.

Liedjes door Rommelpiet

Zingen jullie mee met alle stuiter-liedjes van Rommelpiet? Hier vind je een overzicht van Sinterklaasliedjes van Rommelpiet.

Alle liedjes van Rommelpiet

(c) Spotify - Rommelpiet  

Rommelpiet op Spotify

Rommelpiet zingt de leukste Sinterklaasliedjes en die kan je allemaal beluisteren haar playlist van Spotify.